ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Model: LAMDA BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ LAMDA BLACK από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙ/μικρό/μεγάλοχαρτοθήκη Ιεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙσπογγοθήκηκρίκος μπράτσο για πετσέταγυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: BRASS
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ BRASS από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μπρονζέ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη πετσετοθήκη Ισπογγοθήκηκρίκος ποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: DELTA
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ DELTA από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριέςάγκιστρο ΙΙχαρτοθήκη Ι/ΙΙεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙ/ΙΙΙσπογγοθήκηκρίκος οριζόντιος/κάθετος/στρογγυλόςγυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: EPSILON
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ EPSILON από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριέςάγκιστρο I/ΙΙχαρτοθήκη Ι/ΙΙεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙσπογγοθήκηκρίκος κάθετοςποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: FRAME BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού FRAME BLACK της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηγωνιακό ραφάκιράφι με χαρτοθήκηράφι με σπογγοθήκη και πετσετοθήκηράφι σκέτο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: FRAME WHITE
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού FRAME WHITE της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με λευκή ματ επινικέλωσηγωνιακό ραφάκιράφι με χαρτοθήκηράφι με σπογγοθήκη και πετσετοθήκηράφι σκέτο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: KAPPA
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ KAPPA από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριέςάγκιστρο I/ΙΙχαρτοθήκη Ι/ΙΙεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙσπογγοθήκη μικρή/μεγάληκρίκος μικρός/μεγάλοςμπράτσο για πετσέταγυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: LAMDA
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ LAMDA από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριέςάγκιστρο Ι/ΙΙ/μικρό/μεγάλοχαρτοθήκη Ιεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙσπογγοθήκηκρίκος μπράτσο για πετσέταγυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκηΗ σειρά LAMDA διατίθεται και σε μαύρο χρώμ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: MODERN ART
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ MODERN ART της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές άγκιστρο Ι/ΙΙπετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: NEMOX BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ NEMOX BLACK της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙπετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: NEMOX CHROME
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ NEMOX CHROME της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές άγκιστρο Ι/ΙΙπετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: NEMOX INOX
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ NEMOX INOX της GEESA από ανοξείδωτο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές πετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: OMICRON
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ OMICRON από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριέςάγκιστρο Ι/ΙΙ/ΙΙΙ/ΙVχαρτοθήκη Ι/ΙΙεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙ/ΙΙΙσπογγοθήκηκρίκος ανοιχτόςμπράτσο για πετσέταγυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκηΗ σειρά OMICRON διατίθεται και σε μα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: OMICRON BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ OMICRON BLACK από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙ/ΙΙΙ/ΙVχαρτοθήκη Ι/ΙΙεφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙ/ΙΙΙσπογγοθήκηκρίκος ανοιχτόςμπράτσο για πετσέταγυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LANGBERGER Model: SERIES 108 BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ SERIES 108 BLACK του εργοστασίου LANGBERGER από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη πετσετοθήκη Ικρίκος ποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LANGBERGER Model: SERIES 108 CHROME
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ SERIES 108 CHROME του εργοστασίου LANGBERGER από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές άγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη πετσετοθήκη Ιμπράτσο φια πετσέτακρίκος σπογγοθήκηποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LANGBERGER Model: SERIES 108 WHITE
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ SERIES 108 WHITE του εργοστασίου LANGBERGER από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με λευκή ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη πετσετοθήκη Ικρίκος ποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: SIGMA
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ SIGMA από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριέςάγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη εφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙ/ΙΙΙεφεδρική πετσετοθήκησπογγοθήκηκρίκος γυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκηΗ σειρά SIGMA διατίθεται και σε μαύρο χρώμα...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: SIGMA BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ SIGMA BLACK από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη εφεδρική χαρτοθήκηπετσετοθήκη Ι/ΙΙ/ΙΙΙεφεδρική πετσετοθήκησπογγοθήκηκρίκος γυάλινο ραφάκιποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: VERSUS
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ VERSUS από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μπρονζέ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙχαρτοθήκη πετσετοθήκη Ισπογγοθήκηκρίκος ποτηροθήκη/dispenser/σαπουνοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου