ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ξενοδοχεία - Γραφεία - Επαγγελματικοί χώροι - Χώροι εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Χώροι απαιτητικοί όχι μόνο για την αισθητικη και το design που θα πρέπει να έχουν, αλλά και για την ποιότητα των υλικών που τα απαρτίζουν.

Το δυνατό μας σημείο είναι η συλλογή των προϊόντων μας αποτελούμενη από υλικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας επώνυμων οίκων. Διαθέτουμε πλήρεις σειρές ειδικών προϊόντων (ξενοδοχειακός εξοπλισμός, εξοπλισμός χώρων αισθητικής, χώρων εστίασης, Α. Μ. Ε. Α. κλπ) που καλύπτουν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για όλα τα έργα, με διακυμάνσεις στις τιμές από low cost έως και κορυφαίας αισθητικής υλικά. Η μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που έχουμε μας επιτρέπει να μπορούμε να δίνουμε λύση όταν ο χρόνος πιέζει με παράδοση στο έργο ακόμα και την ίδια μέρα (για έργα εντός Αθήνας).

Οι customized λύσεις που προτείνουμε και που μπορείτε να δείτε στις ειδικές κατασκευές, ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.


Είμαστε πάντα ενημερωμένοι για ό, τι συμβαίνει στο κλάδο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων και μπορούμε να σας το μεταφέρουμε με επισκέψεις στο χώρος σας, με αποστολή καταλόγων -δειγμάτων και ενημερωτικών newsletter. Έχουμε τη διάθεση για μια ολοκληρωμένη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, με φιλική προσέγγιση και ενδιαφέρον για τη κάθε κατασκευή σας. 


Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, μέσω μηνύματος στο αντίστοιχο κουμπί του messenger ή μέσω τηλεφώνου και η ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση.


Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου