ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Brand: CARRON Model: FLUO
Μπαταρία νεροχύτη FLUO του ιταλικού εργοστασίου CARRON με περιστρεφόμενο ρουξούνι και αποσπώμενο εύκαμπτο σωλήνα σε μαύρο χρώμα. Το ρουξούνι διαθέτει 2 λειτουργίες (κανονική και ντουζ). ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: EURORAMA Model: INOX
Μπαταρία νεροχύτη INOX (ανοξείδωτη) του ιταλικού εργοστασίου EURORAMA σε καμπυλωτό ή τετράγωνο σώμα, με περιστρεφόμενο ρουξούνι και αποσπώμενο άθραυστο σπιράλ (στο καμπυλωτό σώμα). ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TEOREMA Model: LILLO
Η σειρά LILLO του Ιταλικού οίκου TEOREMA είναι μπαταρία κουζίνας μοντέρνου σχεδιασμού τετράγωνη ή σωληνωτή και μας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού του χρωμέ σώματός της με διαφορετικού χρώματος χειρολαβή. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TEOREMA Model: MOLLA
Η σειρά MOLLA του Ιταλικού οίκου TEOREMA είναι μπαταρία κουζίνας με εύκαμπτο, αποσπώμενο σωλήνα σε χρωμέ...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CARRON Model: PIZA
Μπαταρία νεροχύτη PIZA του ιταλικού εργοστασίου CARRON με περιστρεφόμενο ρουξούνι και αποσπώμενο άθραυστο σπιράλ. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: ARMANDO VICARIO Model: RAW
Μπαταρία νεροχύτη RAW του ιταλικού εργοστασίου ARMANDO VIACRIO με περιστρεφόμενο ρουξούνι και αποσπώμενο άθραυστο σπιράλ. Βιομηχανικός σχεδιασμός συνδυασμένος με μαύρο ματ χρώμα. Η μπαταρία διαθέτει δύο λειτουργίες ροής (κανονική και ντουζ)...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TEOREMA Model: SILICONE
Η σειρά SILICONE του Ιταλικού οίκου TEOREMA είναι μία μπαταρία μοντέρνου σχεδιασμού που συνδυάζει το σώμα της με τον εύκαμπτο, μαύρο, αποσπώμενο σωλήνα για μεγαλύτερη ευκολία στο καθαρισμό. Διατίθεται σε χρωμέ και μαύρο χρώμα. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CARRON Model: TOZO
Μπαταρία νεροχύτη TOZO του ιταλικού εργοστασίου CARRON με περιστρεφόμενο ρουξούνι και αποσπώμενο άθραυστο σπιράλ. Διατίθεται σε σωληνωτό και τετράφωνο σχεδιασμό και αποχρώσεις χρωμέ, λευκό, μαύρο, γρανίτη. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CARRON Model: TOZO HIGH
Μπαταρία νεροχύτη TOZO HIGH του ιταλικού εργοστασίου CARRON με περιστρεφόμενο ρουξούνι και αποσπώμενο εύκαμπτο σωλήνα σε μαύρο χρώμα. Το ρουξούνι διαθέτει 2 λειτουργίες (κανονική και ντουζ)...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ
Μπαταρίες ιδανικές για χρήση είτε μπροστά από ανοιγόμενο παράθυρο, είτε σε νησίδα (βυθιζόμενες) όπου δεν θέλουμε να φαίνονται.CONO (ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ)TONDA (ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ)SPLIT (ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ)TECH (ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ)DESIGN (ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ)..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου