ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΜΠΑΝΙΟΥ / ΣΤΗΛΕΣ

Brand: PAINI Model: DOMUS
Μοντέρνος σχεδιασμός και λειτουργικότητα από τον ιταλικό οίκο PAINI η σειρά DOMUS. Ποικιλία εξαρτημάτων και μπαταριών για όλο το μπάνιο. Διατίθεται σε ποικιλία μετάλλων, χρωμέ γυαλιστερό, brushed gold (βουρτσισμένο χρυσό) και black gun (βουρτσισμένο μαύρο). Τα εξαρτήματα που διαθέτει είναι:μπαταρία ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: PAINI Model: GARAGE
Βιομηχανικός σχεδιασμός και λειτουργικότητα από τον ιταλικό οίκο PAINI η σειρά GARAGE. Ποικιλία εξαρτημάτων και μπαταριών για όλο το μπάνιο. τα εξαρτήματα που διαθέτει είναι:μπαταρία νιπτήρος εντοιχισμούμπαταρία λουτρούμπαταρία νιπτήρος 3 οπώνστήλη ντουζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: ARMANDO VICARIO Model: INDUSTRIAL
Η σειρά INDUSTRIAL του Ιταλικού οίκου ARMANDO VICARIO είναι μία πλήρης σειρά μοντέρνου σχεδιασμού η οποία διατίθεται σε ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε περίπτωση και σε πολλές αποχρώσεις-επεξεργασίες (χρωμέ γυαλιστερό, inox, brushed χρυσό και λευκό). Τα εξαρτήματα διαθέτειμπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπατα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TEOREMA Model: LILLO
Η σειρά LILLO του Ιταλικού οίκου TEOREMA είναι μία πλήρης σειρά μοντέρνου σχεδιασμού η οποία διατίθεται σε ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε περίπτωση και μας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού του χρωμέ σώματός της με διαφορετικού χρώματος χειρολαβή. Τα εξαρτήματα διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπαταρία ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: PAINI Model: MORGANA
Μοντέρνος σχεδιασμός και λειτουργικότητα από τον ιταλικό οίκο PAINI η σειρά MORGANA. Συνδυασμός 2 υλικών μέταλλο με κρύσταλλο και μέταλλο με ξύλο σε χρώμα wenge. Ποικιλία εξαρτημάτων και μπαταριών για όλο το μπάνιο. Τα εξαρτήματα που διαθέτει είναι:μπαταρία νιπτήρος μπαταρία νιπτήρος πάγκου-ψηλ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: BUGNATESE Model: OXFORD
Η σειρά OXFORD του Ιταλικού εργοστασίου BUGNATESE είναι μία πλήρης vintage σειρά μπαταριών για κάθε περίπτωση. Μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις και συνδυασμούς (χρωμέ γυαλιστερό, χαλκού, μπρονζέ με ξύλο, μπρονζέ με λευκό, μαύρο ματ). Τα εξαρτήματα που διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπατ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: PAINI Model: PAD
Μοντέρνος σχεδιασμός και λειτουργικότητα από τον ιταλικό οίκο PAINI η σειρά PAD. Ποικιλία εξαρτημάτων και μπαταριών για όλο το μπάνιο. Τα εξαρτήματα που διαθέτει είναι:μπαταρία νιπτήρος εντοιχισμούμπαταρία λουτρούστήλη ντουζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: BUGNATESE Model: PRINCETON
Η σειρά PRINCETON του Ιταλικού εργοστασίου BUGNATESE είναι μία πλήρης vintage σειρά μπαταριών για κάθε περίπτωση. Μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις (χρωμέ γυαλιστερό, μπρονζέ, μαύρο ματ). Τα εξαρτήματα που διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπαταρία νιπτήρος 3 οπώνμπαταρία νιτπηρος ψηλήμπατα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LA TORRE Model: PROFILI
Η σειρά PROFILI του Ιταλικού οίκου LA TORRE είναι μία πλήρης σειρά μοντέρνου σχεδιασμού η οποία διατίθεται σε ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε περίπτωση. Τα εξαρτήματα διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπαταρία νιπτήρος πάγκου μπαταρία νιπτήρος εντοιχισμούμπαταρία λουτρού μπαταρία μπιντέ στήλη ντουζ εξα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: EURORAMA Model: QUADRA
Η σειρά QUADRA του Ιταλικού οίκου EURORAMA είναι μία πλήρης σειρά μοντέρνου σχεδιασμού η οποία διατίθεται σε ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε περίπτωση και σε πολλές αποχρώσεις-επεξεργασίες (χρωμέ γυαλιστερό, inox, μαύρο και λευκό). Τα εξαρτήματα διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπαταρία νιτπηρος ψηλήμ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: ARMANDO VICARIO Model: SLIM
Η σειρά SLIM του Ιταλικού οίκου ARMANDO VICARIO είναι μία πλήρης σειρά μοντέρνου σχεδιασμού η οποία διατίθεται σε ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε περίπτωση και σε πολλές αποχρώσεις (χρωμέ γυαλιστερό, χρωμέ ματ, μπρονζέ, χρυσό, λευκό και μαύρο). Τα εξαρτήματα διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπαταρία ν..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: EURORAMA Model: SLOT
Η σειρά SLOT του Ιταλικού οίκου EURORAMA είναι μία πλήρης σειρά μοντέρνου σχεδιασμού η οποία διατίθεται σε ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε περίπτωση και σε αποχρώσεις χρωμέ γυαλιστερό και μαύρο. Τα εξαρτήματα διαθέτει:μπαταρία νιπτήρος χαμηλήμπαταρία νιτπηρος ψηλήμπαταρία νιπτήρος πάγκου μπαταρία νιπτ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου