ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

    

    Πλακάκια για όλους τους χώρους, μπάνιο, δάπεδο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.

    Κατάλληλα για το σπίτι, τον εργασιακό σας χώρο, χώρους εστίασης και ξενοδοχεία.


Brand: MARINER Model: 900
Η σειρά 900 είναι μία vintage σειρά του εργοστασίου MARINER που μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο είτε στο δάπεδο και μας δίνει τη δυνατότητα λόγω των πολλών σχεδίων και αποχρώσεων να κάνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς. Τα πλακάκια διατίθενται σε διάσταση 20Χ20 και μπορούν να συνδυαστούν επίσης με ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: MARINER Model: ABSOLUTE
Η σειρά ABSOLUTE του ιταλικού εργοστασίου MARINER προσφέρει μία μεγάλη γκάμα πλακιδίων που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντάς μας μοναδικά αποτελέσματα. Μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις δύο τόνων και έξτρα τρεις πολύ έντονες για δημιουργία μεγάλων αντιθέσεων. Οι τρεις διαφορετικές επιφάνειες..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: MARINER Model: AFFRESCHI
Στη σειρά AFFRESCHI διάσημοι ζωγράφοι -όπως KLIMT, BOTTICELLI, MONET, MORRIS, RENOIR, FRIDA KAHLO, ANDY WARHOL, CARAVAGGIO, δανείζουν τα ονόματά τους για να δημιουργηθεί μία σειρά με πλακάκια τύπου ταπετσαρίας σε διάσταση 60Χ120 με ανάγλυφες υφές και ιδιαίτερα σχέδια που δημιουργούν μαγικά αποτελέσμ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: KEROS Model: ALHAMBRA
Η σειρά ALHAMBRA του ισπανικού εργοστασίου KEROS είναι μία vintage/retro σειρά η οποία μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με πλακάκια τύπου ξύλου ή τσιμέντου και να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα άλλης εποχής στο χώρο σας, Διατίθεται σε διάσταση 25Χ25 και έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ALPHA
Η σειρά ALPHA είναι μία vintage σειρά σε 20Χ20 διάσταση με επαναλλαμβανόμενο μοτίβο. Μία μοντέρνα εκδοχή του vintage που δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα στο χώρο. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ALPI GREEN
Μάρμαρο ALPI GREEN σε πράσινη απόχρωση. Γυαλιστερή επιφάνεια, μεγάλης διάστασης πλακάκι 60Χ120, που μας δίνει την αίσθηση μαρμάρου. Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όποιο χώρο και να τοποθετηθεί...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ANTIGUA LIS
    Η σειρά ANTIGUA LIS είναι μία vintage σειρά που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο σε διάσταση 33Χ33 και 3 αποχρώσεις. Στο δάπεδο μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τύπους πλακιδίων όπως ξύλο, τσιμέντο κλπ  ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ARTS
Η σειρά ARTS είναι μία μοντέρνα σειρά, με ματ επιφάνεια και στοιχεία μίας άλλης επόχης λόγω του μωσαϊκου που διαθέτει. Έντονα χρώματα, μοναδικά αποτελέσματα σε διάσταση 30Χ60. Το μωσαϊκο των 70's άλλαξε, έγινε μόδα και το υποστηρίζουμε...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: MARINER Model: AXIS
Η σειρά AXIS του ιταλικού εργοστασίου MARINER είναι μία σειρά πλακιδίων απομίμησης ξύλου, με ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια σε ανοικτές και γίηνες αποχρώσεις. Διαστάσεις 20Χ120 και 30Χ120. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ειδικών τεμαχίων για χρήση σε σκάλα και περιμετρικά από πισίνα...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: KEROS Model: BARCELONA
Η σειρά BARCELONA του ισπανικού εργοστασίου KEROS είναι μία vintage/retro σειρά η οποία μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με πλακάκια τύπου ξύλου ή τσιμέντου και να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα άλλης εποχής στο χώρο σας, Διατίθεται σε διάσταση 25Χ25 και έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυαστικών πλακι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: KEROS Model: BOTANIC
Η σειρά BOTANIC του ισπανικού εργοστασίου KEROS μεταφέρει το κήπο μέσα στο σπίτι. Μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με βιομηχανικής αισθητικής μονόχρωμα πλακάκια σε διαστάσεις 25Χ25 και 8Χ25. Η σειρά διαθέτει επίσης και οκτάγωνο πλακάκι το οποίο συνδυάζεται με το ντεκορ σε μικρή διάσταση...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: CALACATTA
Μάρμαρο CALACATTA για να δείχνει ο χώρος αρχοντικός. Το κλασικό λευκό μάρμαρο με τα γκρι νερά σε ματ ή γυαλιστερή επιφάνεια, με ποικιλία διαστάσεων. Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όποιο χώρο και να τοποθετηθεί. Οι διαστάσεις που διαθέτει είναι30Χ6060Χ6060Χ120..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: CAVE
Μάρμαρο CAVE της SAIME για να δείχνει ο χώρος αρχοντικός. Κλασικά μάρμαρα έχουν αποτυπωθεί για να προσομοιάσουν αυτή τη φυσική ομορφιά με το πλεονέκτημα της αντοχής που μας δίνει το πλακάκι. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, διαστάσεων και επιφανειών για κάθε χώρο. Οι διαστάσεις που διαθέτει είναι30Χ6060Χ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CERCOM Model: CERPO-DI-GRES
Η σειρά CERPO DI GRES από το ιταλικό εργοστάσιο CERCOM είναι μία συλλογή εμπνευσμένη από τη γνώστη πέτρα της Λομβαρδίας, με καινούργια χρώματα με ιριδίζουσες αντανακλάσεις. Μία ολοκληρωμένη σειρά με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις - μεγάλες διαστάσεις (XL-tiles), επιφάνειες και χρώματα, με πλήρη γκάμα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: KEROS Model: CHEZ COCO
Η σειρά CHEZ COCO του ισπανικού εργοστασίου KEROS είναι μία vintage/retro σειρά η οποία μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με πλακάκια τύπου ξύλου ή τσιμέντου και να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα άλλης εποχής στο χώρο σας, Διατίθεται σε διάσταση 25Χ25 και έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυαστικών πλακι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CIR Model: CHCAGO
    Η σειρά CHICAGO δημιουργήθηκε για να μας αποκαλύψει την ομορφιά του vintage μέσα από την σύγχρονη αστική της πλευρά. Σε ζεστούς, πλούσιους τόνους και σε διαστάσεις από τα παλιά... μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στον τοίχο, είτε στο δάπεδο τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.10Χ2..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CIR Model: CHROMAGIC
Η σειρά CHROMAGIC είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων και διακοσμητικών με ανάγλυφες υφές και σπατουλαρίσματα που δημιουργούν μαγικά αποτελέσματα σε κάθε χώρο που θα τοποθετηθούν. Μοντέρνα και στυλάτα χρώματα, μεγάλες διαστάσεις, έμπνευση και δημιουργία είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να πάρουμε αυτά τ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: MARINER Model: COOL
Η σειρά COOL του ιταλικού εργοστασίου MARINER προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντάς μας μοναδικά αποτελέσματα. Η επιφάνεια μας θυμίζει τσιμεντοκονία με σατινέ αποτέλεσμα. Μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και διακοσμητικά που τη καθιστούν ιδανική επιλ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: KEROS Model: CORDOBA
Η σειρά CORDOBA του ισπανικού εργοστασίου KEROS είναι μία vintage/retro σειρά η οποία μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με πλακάκια τύπου ξύλου ή τσιμέντου και να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα άλλης εποχής στο χώρο σας, Διατίθεται σε διάσταση 25Χ25 και έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυαστικών πλακιδί..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CIR Model: COTTO DEL CAMPIANO
Η σειρά COTTO DEL CAMPIANO είναι πλακάκια τύπου cotto του εργοστασίου CIR. Φυσικό αποτέλεσμα στους χώρους που θα τοποθετηθεί -εσωτερικό και σε εξωτερικό. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για να δίνει πιο φυσική αίσθηση του cotto. Η σειρά διαθέτει και ειδικά τεμάχια για πισίνες με αντιολίσθι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: COTTOANTICO
Η σειρά COTTOANTICO είναι πλακάκια που μας θυμίζουν cotto του εργοστασίου SAIME. Φυσικό αποτέλεσμα στους χώρους που θα τοποθετηθεί -εσωτερικό και σε εξωτερικό. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για να δίνει πιο φυσική αίσθηση του cotto. Η σειρά διαθέτει και ειδικά τεμάχια για πισίνες με αντι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CERDOMUS Model: CRETE
Η σειρά CRETE είναι πλακάκια του εργοστασίου CERDOMUS τα οποία μας δείχνουν το τρόπο να συνδυάσουμε το cotto με μοντέρνα χρώματα για να έχουμε μοναδικά αποτελέσματα. Αρμονικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής στους χώρους που θα τοποθετηθεί -εσωτερικό και σε εξωτερικό. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: CRYSTAL
Η σειρά CRYSTAL είναι μία μοντέρνα σειρά, με γυαλιστερή επιφάνεια και στοιχεία μίας άλλης επόχης λόγω του μωσαϊκου που διαθέτει. Έντονα χρώματα, μοναδικά αποτελέσματα σε διάσταση 310Χ60. Το μωσαϊκο των 70's άλλαξε, έγινε μόδα και το υποστηρίζουμε...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: MARINER Model: DUECENTO_25
Η σειρά DUECENTO_25 του ιταλικού εργοστασίου MARINER προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και επιφανειών που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και σε συνδυασμό με άλλες σειρές του ίδιου οίκου μας χαρίζει μοναδικά αποτελέσματα. Μαγικοί συνδυασμοί με τη σειρά COOL και PANTONE όπως και με τη σειρά ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 63 (3 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου