ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Brand: ECO Model: COLLEZIONI D'AUTORE
Τα πλακάκια της σειράς COLLEZIONI D'AUTORE είναι 100% χειροποίητα πλακάκια τα οποία κατασκευάζονται με το παραδοσιακό μοναστηριακό τρόπο παραγωγής. Το πρώτο στάδιο είναι η δημιουργία του χυλού, στη συνέχεια μπαίνει σε καλούπια και στεγνώνει στον ήλιο για να πάνε στη συνέχεια τα αποξηραμένα πλακ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LMM Model: ECO-COTTO
Η σειρά ECO-COTTO είναι χειροποίητο cotto του εργοστασίου LMM. Φυσικό cotto το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για προστασία. Διατίθενται ειδικά τεμάχια για πισίνες καθώς επίσης και ποικιλία από ψηφίδες. Χωρίς απορροφητικότητα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LMM Model: MINIATURE
Η σειρά MINIATURE του ιταλικού εργοστασίου LMM είναι χειροποίητη σειρά από ψηφίδες που χρησιμοποιούν ως βάση το cotto. Χειροποίητο cotto το οποίο κόβεται σε διάφορα σχήματα και στη συνέχεια επισμαλτώνεται και ζωγραφίζεται ανάλογα σε ποικιλία αποχρώσεων και συνδυασμών. 100% οικολογικό υλικό100% ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΑΚΙΑ
Τα τσιμεντοπλακάκια γνωστά εδώ και αιώνες, είναι ένα υλικό που έχει τοποθετηθεί για να διακοσμήσει σημαντικά κτίρια σε όλο το κόσμο. Επιβλητική η παρουσία τους, σίγουρα δεν θα μείνουν σε κανένα απαρατήρητα! Κατασκευάζονται πάντα κατόπιν παραγγελίας (100% χειροποίητο υλικό) από φυσικά υλικά που δεν μ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου