ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΝΙΠΤΗΡΕΣ

Model: FLUT
Τσιμεντένιος νιπτήρας με ιδιαίτερη περιμετρική επιφάνεια. Νιπτήρες χειροποίητοι, κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη στο χρώμα που επιθυμεί. Κατασκευάζονται κυρίως από τσιμέντο με προσμίξεις διαφόρων πρόσθετων με σκοπό ο νιπτήρας να είναι ανθεκτικός σε γρατζουνιές και χτυπήματα καθώς επίσ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: iCONCRETE
Το βιομηχανικό ύφος και η minimal αισθητική είναι τα τελευταία χρόνια αυτό που πολλοί αρχιτέκτονες και διακοσμητές επιζητούν. Οι τσιμεντένιοι νιπτήρες μπορούν να μας δώσουν το αποτέλεσμα αυτό μέσα από τη ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων που διαθέτουν. Νιπτήρες χειροποίητοι, κατασκευάζονται κατόπιν πα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: LIBBY
Ιδιαίτερου σχεδιασμού τσιμεντένιος νιπτήρας με ασύμμετρα τελειώματα. Νιπτήρες χειροποίητοι, κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη στο χρώμα που επιθυμεί. Κατασκευάζονται κυρίως από τσιμέντο με προσμίξεις διαφόρων πρόσθετων με σκοπό ο νιπτήρας να είναι ανθεκτικός σε γρατζουνιές και χτυπήματα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: PLINT
Τσιμεντένιος νιπτήρας σε minimal design. Νιπτήρες χειροποίητοι, κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη στο χρώμα που επιθυμεί. Κατασκευάζονται κυρίως από τσιμέντο με προσμίξεις διαφόρων πρόσθετων με σκοπό ο νιπτήρας να είναι ανθεκτικός σε γρατζουνιές και χτυπήματα καθώς επίσης και στα απορρυ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: RANGE
Ο νιπτήρας RANGE είναι ένας χειροποίητος ακανόνιστος νιπτήρας, ο οποίος κατασκευάζεται από πετρώματα σε συνδυασμό με ρητίνες. Διατίθεται σε μπεζ και μαύρο χρώμα.49Χ41..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου