ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υλικά που εναρμονίζονται απόλυτα με τον εξωτερικό σας χώρο, τον κήπο, επιλογές επένδυσης τοίχου - πισίνας, στήλες εξωτερικού χώρου.

Model: ACQUA
Ψηφίδες πισίνας γυάλινες, πάχους 9mm, σε ποικιλία αποχρώσεων.Διάσταση φύλλου 31X31Διάσταση ψηφίδας 2,5Χ2,5..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ATTICA RUSTIC
Τούβλο επένδυσης της σειράς ATTICA RUSTIC δύο διαφορετικών διαστάσεων άψογα συνδυασμένων μεταξύ τους με έντονα ανάγλυφες επιφάνειες και ακανόνιστα τελειώματα. Συνδυάζει απόλυτα το βιομηχανικό με το παραδοσιακό στυλ. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: BRICK
Το αναπαλαιωμένο τουβλάκι της σειράς BRICK αποτελεί αδιαμφισβήτητα το διαχρονικό υλικό, το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Οι μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που διαθέτει προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία στο συνδυασμό με τα ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: CAVE
Μάρμαρο CAVE της SAIME για να δείχνει ο χώρος αρχοντικός. Κλασικά μάρμαρα έχουν αποτυπωθεί για να προσομοιάσουν αυτή τη φυσική ομορφιά με το πλεονέκτημα της αντοχής που μας δίνει το πλακάκι. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, διαστάσεων και επιφανειών για κάθε χώρο. Οι διαστάσεις που διαθέτει είναι30Χ6060Χ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CIR Model: COTTO DEL CAMPIANO
Η σειρά COTTO DEL CAMPIANO είναι πλακάκια τύπου cotto του εργοστασίου CIR. Φυσικό αποτέλεσμα στους χώρους που θα τοποθετηθεί -εσωτερικό και σε εξωτερικό. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για να δίνει πιο φυσική αίσθηση του cotto. Η σειρά διαθέτει και ειδικά τεμάχια για πισίνες με αντιολίσθι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: COTTOANTICO
Η σειρά COTTOANTICO είναι πλακάκια που μας θυμίζουν cotto του εργοστασίου SAIME. Φυσικό αποτέλεσμα στους χώρους που θα τοποθετηθεί -εσωτερικό και σε εξωτερικό. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για να δίνει πιο φυσική αίσθηση του cotto. Η σειρά διαθέτει και ειδικά τεμάχια για πισίνες με αντι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: CERDOMUS Model: CRETE
Η σειρά CRETE είναι πλακάκια του εργοστασίου CERDOMUS τα οποία μας δείχνουν το τρόπο να συνδυάσουμε το cotto με μοντέρνα χρώματα για να έχουμε μοναδικά αποτελέσματα. Αρμονικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής στους χώρους που θα τοποθετηθεί -εσωτερικό και σε εξωτερικό. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: DIRFI
Τεχνητή πέτρα της σειράς DIRFI από ελαφροβαρή αδρανή αντικαθιστά τη φυσική πέτρα στις επιφάνειες εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων. Έχουν μικρότερο βάρος σε σχέση με τις φυσικές πέτρες και ποικιλία αποχρώσεων. Η συγκεκριμένη σειρά έχει ακανόνιστο σχήμα πέτρας, το οποίο σε συνδυασμό με την ευπλαστότητ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LMM Model: ECO-COTTO
Η σειρά ECO-COTTO είναι χειροποίητο cotto του εργοστασίου LMM. Φυσικό cotto το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για προστασία. Διατίθενται ειδικά τεμάχια για πισίνες καθώς επίσης και ποικιλία από ψηφίδες. Χωρίς απορροφητικότητα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: FERROCEMENTO
Η σειρά FERROCEMENTO του ιταλικού εργοστασίου SAIME προσφέρει πλακάκια εμφάνισης πέτρας με ελαφριά οξύδωση σε ματ-σατινέ επιφάνεια για να δώσουν στο χώρο τη πινελιά του βιομηχανικού σχεδιασμού (industrial).Μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις και διαστάσεις (μεγάλες διαστάσεις XL-tiles)30X6060X6060X12030X1..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: FRAMMENTA
Η σειρά FRAMMENTA της SAIME είναι μία νέα πρόταση στη τάση των 70's που επιστρέφει και θέλει το μωσαϊκό να μπαίνει πάλι στη ζωή πιο φρέσκο από ποτέ. Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, σε ματ-γυαλιστερή και ανάγλυφη επιφάνεια και σε ποικιλία αποχρώσεων. Οι διαστάσεις που διαθέτει είναι30Χ6060Χ6060Χ120..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: GEA
Τεχνητή πέτρα της σειράς GEA από ελαφροβαρή αδρανή αντικαθιστά τη φυσική πέτρα στις επιφάνειες εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων. Έχουν μικρότερο βάρος σε σχέση με τις φυσικές πέτρες και ποικιλία αποχρώσεων. Σχεδιαστική βάση της αποτελεί βράχος με πολύ ιδιαίτερο ανάγλυφο...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: I COLORI
Η σειρά I COLORI του ιταλικού εργοστασίου SAIME προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντάς μας μοναδικά αποτελέσματα. Η επιφάνεια μας θυμίζει τσιμεντοκονία με σατινέ αποτέλεσμα. Μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και διακοσμητικά που τη καθιστούν ιδανική επ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: ICON-CONCRETE
Η σειρά ICON του ιταλικού εργοστασίου SAIME προσφέρει πλακάκια με εμφάνιση τσιμεντοκονίας που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντάς μας μοναδικά αποτελέσματα σε χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς, ακόμα και σε χώρους δίπλα σε πισίνα που θέλουμε να έχουμε μη ολισθηρές επιφάνειες χάρη στα ειδι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: NIEBLA
Ψηφίδες πισίνας γυάλινες, πάχους 9mm, σε ποικιλία αποχρώσεων.Διάσταση φύλλου 33,4X33,4Διάσταση ψηφίδας 2,5Χ2,5..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: POOL
Ψηφίδες πισίνας γυάλινες, πάχους 9mm, σε ποικιλία αποχρώσεων.Διάσταση φύλλου 31Χ46,7 Διάσταση ψηφίδας 2,5Χ2,5..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: TITANO
Η σειρά TITANO του ιταλικού εργοστασίου SAIME προσφέρει πλακάκια με εμφάνιση πετρομάρμαρο που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντάς μας μοναδικά αποτελέσματα σε χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς, ακόμα και σε χώρους δίπλα σε πισίνα που θέλουμε να έχουμε μη ολισθηρές επιφάνειες χάρη στα ειδι..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: SAIME Model: TUNDRA
Η σειρά TUNDRA του ιταλικού εργοστασίου SAIME, με αισθητική ξύλου, έντονα ανάγλυφη επιφάνεια με ρόζους και σχισμές για πιστότερη απόδοση. Διάσταση 20Χ120. Η σειρά διαθέτει 4 αποχρώσεις και ειδικά τεμάχια για σκάλα και περιμετρικά της πισίνας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 18 από 18 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου