ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υλικά που εναρμονίζονται απόλυτα με τον εξωτερικό σας χώρο, τον κήπο, επιλογές επένδυσης τοίχου - πισίνας, στήλες εξωτερικού χώρου.

Model: ACQUA
Ψηφίδες πισίνας γυάλινες, πάχους 9mm, σε ποικιλία αποχρώσεων.Διάσταση φύλλου 31X31Διάσταση ψηφίδας 2,5Χ2,5..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: ATTICA RUSTIC
Τούβλο επένδυσης της σειράς ATTICA RUSTIC δύο διαφορετικών διαστάσεων άψογα συνδυασμένων μεταξύ τους με έντονα ανάγλυφες επιφάνειες και ακανόνιστα τελειώματα. Συνδυάζει απόλυτα το βιομηχανικό με το παραδοσιακό στυλ. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: BRICK
Το αναπαλαιωμένο τουβλάκι της σειράς BRICK αποτελεί αδιαμφισβήτητα το διαχρονικό υλικό, το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Οι μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που διαθέτει προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία στο συνδυασμό με τα ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: DIRFI
Τεχνητή πέτρα της σειράς DIRFI από ελαφροβαρή αδρανή αντικαθιστά τη φυσική πέτρα στις επιφάνειες εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων. Έχουν μικρότερο βάρος σε σχέση με τις φυσικές πέτρες και ποικιλία αποχρώσεων. Η συγκεκριμένη σειρά έχει ακανόνιστο σχήμα πέτρας, το οποίο σε συνδυασμό με την ευπλαστότητ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: LMM Model: ECO-COTTO
Η σειρά ECO-COTTO είναι χειροποίητο cotto του εργοστασίου LMM. Φυσικό cotto το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Με ελαφριά επεξεργασία στην επιφάνειά του για προστασία. Διατίθενται ειδικά τεμάχια για πισίνες καθώς επίσης και ποικιλία από ψηφίδες. Χωρίς απορροφητικότητα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: GEA
Τεχνητή πέτρα της σειράς GEA από ελαφροβαρή αδρανή αντικαθιστά τη φυσική πέτρα στις επιφάνειες εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων. Έχουν μικρότερο βάρος σε σχέση με τις φυσικές πέτρες και ποικιλία αποχρώσεων. Σχεδιαστική βάση της αποτελεί βράχος με πολύ ιδιαίτερο ανάγλυφο...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: NIEBLA
Ψηφίδες πισίνας γυάλινες, πάχους 9mm, σε ποικιλία αποχρώσεων.Διάσταση φύλλου 33,4X33,4Διάσταση ψηφίδας 2,5Χ2,5..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: POOL
Ψηφίδες πισίνας γυάλινες, πάχους 9mm, σε ποικιλία αποχρώσεων.Διάσταση φύλλου 31Χ46,7 Διάσταση ψηφίδας 2,5Χ2,5..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου