ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΠΕΤΡΙΝΟΙ

Model: JAYA
Ο νιπτήρας JAYA κατασκευάζεται από 100% πέτρα η οποία λαξεύεται εσωτερικά για να πάρει τη μορφή της γούρνα και στη συνέχεια γυαλίζεται για να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Εξωτερικά ο νιπτήρας είναι ανάγλυφος με ακανόνιστες ραβδώσεις. Η διάσταση του νιπτήρα είναι Φ40 με 15εκ. ύψος και διατίθεται σε μπ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: METEOR
Ο νιπτήρας METEOR κατασκευάζεται από 100% πέτρα η οποία λαξεύεται εσωτερικά για να πάρει τη μορφή της γούρνα και στη συνέχεια γυαλίζεται για να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Εξωτερικά ο νιπτήρας είναι αρκετά ανάγλυφος, όπως η φυσική πέτρα. Η διάσταση του νιπτήρα είναι Φ40 με 15εκ. ύψος και διατίθεται ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: NADIA
Ο νιπτήρας NADIA κατασκευάζεται από 100% πέτρα η οποία λαξεύεται εσωτερικά για να πάρει τη μορφή της γούρνα και στη συνέχεια γυαλίζεται για να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Εξωτερικά ο νιπτήρας είναι ανάγλυφος με ακανόνιστες ραβδώσεις και το σχήμα του είναι έκκεντρο στρογγυλό. Η διάσταση του νιπτήρα ε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: RIVERSTONE
Ο νιπτήρας RIVERSTONE είναι νιπτήρας που κατασκευάζεται από ποταμίσιες πέτρες. Λαξεύεται εσωτερικά για να πάρει τη μορφή της γούρνας και γυαλίζεται για να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Εξωτερικά παραμένει η μορφή της πέτρας-βράχου. Επειδή μιλάμε για ένα 100% φυσικό υλικό ο ένας νιπτήρας δεν είναι ποτέ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Model: STONE
Οι νιπτήρες της σειράς STONE είναι πολύ ανθεκτικοί και κατασκευάζονται από ορυκτά και ρητίνες. Η διάστασή τους είναι Φ40 με 17εκ. ύψος...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου