ΜΕΝΟΥ
Your Cart

LAMINATE

Brand: TARKETT Model: EASYLINE 832
Η σειρά EASY LINE της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών και να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο υλικό (μωσαϊκό-μάρμαρο-μαρμαρίνη-παλιά πλακάκια). Είναι πολύ εύκολο στην τοποθέτηση γιατί μπορεί να μπει κολλητό κατευθείαν πάνω στο παλιό υλικό και να κάνει με αυτό τον τρόπο την ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TARKETT Model: ESSENTIALS 832
Η σειρά ESSENTIALS της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών και γραφείων. Δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά laminate είτε κολλητή είτε κουμπωτή, τη καθιστά μία πολύ εύχρηστη επιλογή. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με εμφανή τα νερά του ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TARKETT Model: ESSENTIALS 832
Η σειρά LAMIN ART της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών και γραφείων. Ιδιαίτερης αισθητικής laminate σε μορφή ψαροκόκκαλο μας δίνει τη δυνατότητα να το τοποθετήσουμε είτε κολλητό είτε κουμπωτό. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με εμφανή τα νερά του ξύλου και έντονη υ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TARKETT Model: LONG BOARD
Η σειρά LONG BOARD της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών, γραφείων και επαγγελματικών χώρων αυξημένης χρήσης. Δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά laminate είτε κολλητή είτε κουμπωτή, τη καθιστά μία πολύ εύχρηστη επιλογή. Μεγάλου μήκους και πάχου..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TARKETT Model: SOUNDLOGIC
Η σειρά SOUNDLOGIC της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών και γραφείων. Δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά laminate είτε κολλητή είτε κουμπωτή, τη καθιστά μία πολύ εύχρηστη επιλογή. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με εμφανή τα νερά του ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TARKETT Model: WELCOME 833
Η σειρά WELCOME της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών και γραφείων. Δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά laminate είτε κολλητή είτε κουμπωτή, τη καθιστά μία πολύ εύχρηστη επιλογή. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με εμφανή τα νερά του ξύλ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: TARKETT Model: WOODSTOCK 832
Η σειρά WOODSTOCK της TARKETT μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών και γραφείων. Δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά laminate είτε κολλητή είτε κουμπωτή, τη καθιστά μία πολύ εύχρηστη επιλογή. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με εμφανή τα νερά του ξ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου