ΜΕΝΟΥ
Your Cart

GEESA

Brand: GEESA Model: FRAME BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού FRAME BLACK της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηγωνιακό ραφάκιράφι με χαρτοθήκηράφι με σπογγοθήκη και πετσετοθήκηράφι σκέτο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: FRAME WHITE
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού FRAME WHITE της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με λευκή ματ επινικέλωσηγωνιακό ραφάκιράφι με χαρτοθήκηράφι με σπογγοθήκη και πετσετοθήκηράφι σκέτο..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: MODERN ART
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ MODERN ART της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές άγκιστρο Ι/ΙΙπετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: NEMOX BLACK
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ NEMOX BLACK της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές με μαύρη ματ επινικέλωσηάγκιστρο Ι/ΙΙπετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: NEMOX CHROME
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ NEMOX CHROME της GEESA από ορείχαλκο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές άγκιστρο Ι/ΙΙπετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: GEESA Model: NEMOX INOX
Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ NEMOX INOX της GEESA από ανοξείδωτο για διάρκεια στο χρόνο, χωρίς σκουριές πετσετοθήκημπράτσο για πετσέτασπογγοθήκηχαρτοθήκη..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στον ιστότοπο acqua-design.gr αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου